Egyptiske badehåndklær til jul?

Felles informasjon 

Alle håndklærne er av den aller beste egyptiske bomull. De er fairtrade-produkter og de er håndvevde. ØyogØrken er eneste importør av disse i Norge. En perfekt julegave til den som har «alt».

Håndklærne er ca 2×1 meter store. De blir bedre og bedre for hver vask, og absorberer superbra. De er nesten uslitelige. Håndklærne blir vevd lang sør i Egypt, der de har lange bomull- og vevetradisjoner. Kan vaskes opp til 90 gr. Tørketrommel frarådes.
Ett håndkle koster kr 425,-Kjøper du pakker på tre, får du rabatt. Det tredje håndkleet får du til halv pris. Dvs en 3-packkoster kr
1075,-
På bildene under (klikk på et enkelt bilde for større versjon) vises et utvalgas fargene du kan velge mellom. Det er fullt mulig å sette sammen 3-packen med de fargene du selv velger. Gi beskjed, og vi ordner det!
Vi har flere fine farger – kom innom på prestegården i Gildeskål og sjekk utvalget! Bedre håndklær skal du lete lenge etter.
Gå til nettbutikken for å handle eller, send en mail med den fargekombinasjonen du ønsker. Vi har satt av ekstra ressurser nå før jul for å sette sammen den perfekte håndklæpakken.
Send mail til torbjorg@oyogorken.no, eller ring 930 40 829.
Klikk på hvert enkelt bilde for større versjon!