Litterær salong i Oslo 24. november

screen-shot-2016-11-13-at-21-00-45

For første gang inviterer Øy & Ørken til litterær salong i hovedstaden! Det vil også bli salg av populære julegaveartikler fra Øy & Ørken.

Hedersgjesten denne kvelden er fengselsprest og forfatter KJELL NYHUS som vil presentere sin siste bok Hvis jeg har en sjel (Vårt Land forlag, 2015).

 

 

FRA FORLAGETS OMTALE:

En sommer går åtte langtidsdømte fanger i kloster i Halden fengsel. Hva skjer med dem når de skal leve tett sammen, i taushet, etter mønster fra en 500 år gammel kloster-tradisjon? I Hvis jeg har en sjel undersøker forfatter og fengselsprest Kjell Arnold Nyhus spørsmålet: Kan et menneske forandre seg?

Dokumentaren til Nyhus gir en sterk beskrivelse av det som skjedde sommeren 2014. Dette tiltaket gjør noe med alle som er involvert, men det er spesielt gripende å lese hvilken utvikling de innsatte gjennomgår i løpet av de 21 døgnene de er i Halden fengsels «kloster». ARE HØIDAL, FENGSELSLEDER HALDEN FENGSEL

PRAKTISK INFORMASJON:

Dato: Torsdag 24. november
Tid: Fra kl. 18:00
Sted: Sagenehjemmet, Oslo (Maridalsveien 177c)
Program: Dørene åpner for matservering og handling fra kl 18. Litterær salong med Kjell Nyhus begynner kl 19.

Forfatter og fengselsprest Kjell Nyhus vil lese litt fra sin siste bok Hvis jeg har en sjel, og samtale om boken.

Det blir salg av hjemmelaget suppe så vel som vin og mineralvann.

Øy & Ørken selger julekrybber fra Chile, håndvevde bade- og kjøkkenhåndklær fra Egypt, resirkulerte glass og noen utvalgte ikoner mm. Du kan sikre deg unike julegaver.

Det koster kr 100,- å komme inn. Velkommen!

Klikk her for delbart facebook-event